Strasszdíszítés – március 15. jegyében

Strasszdíszítés – március 15. jegyében

Strasszdíszítés – március 15. jegyében

Folytatódik strasszdíszítő foglalkozásunk: március 15-re készülvén csillogunk!

Az ünnepi öltözék is csilloghat. Kipróbálná, hogyan? A strasszdíszítő foglalkozássorozatunk következő találkozóján a magyarság motívumaira helyezzük a hangsúlyt, március 6-án vasárnap 10 órától! Kreatív kézműves foglalkozás keretein belük készítünk népi motívumokat, virágokat csillogó strasszkövekből és március 15-e kapcsán idén a hölgyek ékszerként viselhetik a saját kézzel készített csillogó kristály kokárdájukat.

Mindazoknak, akik szeretnek kézművesedni, érdeklődnek a divat iránt, szeretnék megtanulni, hogy hogyan lehetnek időtállóak a strasszos ruhák, mi a titka annak, hogy ne potyogjon le a strassz, van strasszozó dekorpákájuk, de nem biztosak abban, hogy hogyan is működik - szeretik a csillogást, a ragyogást. A mesterfogásokat mutatjuk meg ezen a tanfolyamon.

Szeretettel várunk mindenkit, aki érdeklődik a strasszdíszítés iránt, szívesen megtanulna profi módon bánni a strasszkövekkel, megtanulni, hogy hogyan lehet tartós egy strasszdíszítés a ruhadarabokon. Kipróbálhatják a dekorpákát és újdonságként egyedi strasszozó sablonokkal készítünk strasszmintákat. A találkozó alkalmával minden felhasznált alapanyagot biztosítunk (strasszok, kristályok, glitter, szalagok stb.). A kicsik szakképzett óvó néni felügyelete mellett játszhatnak, míg mi díszítünk, strasszozunk, alkotunk.

Csernák Orsolya divattervező, strasszdekoratőr csodálatos munkáit decemberi divatbemutatónkon ismerhették meg, és visszanézhetik honlapunkon az M1 Rúzs és Selyem c. műsorának adásában!