Divatparádé, tánc, pezsgő

Divatparádé, tánc, pezsgő

Divatparádé, tánc, pezsgő

2014 tavaszán, a Vígszínházzal szemben nyitott meg bemutatóterme a Salon the Showroom. Ruháiban az olasz könnyedség és francia elegancia vegyül, ettől annyira kifinomult és egyedi minden darab. A Polgárok Házában megcsodálhattuk a tervezőnő különleges, egyedi couture ruháit, melyek a LUXURIA márkanév alatt ismertek, alkalmi-menyasszonyi ruháit, és a legújabb, SEQUENS márkanévre keresztelt, utcai viseletre tervezett, úgynevezett prêt-à-porter ruhái is láthatóak voltak a Polgárok Háza nagy sikernek elébe néző sorozatának első estjén. Folytatása következik!


Szépligeti Ágnes 2008-ban mutatta be első mini kollekcióját, azóta számos rendezvényen, valamint szépségversenyen választják a márka ikonikus darabjait. Kollekciói megalkotásakor a női szépség kifejezését és teljessé tételét helyezi előtérbe, klasszikus tradíciókkal ötvözve, mégis kihangsúlyozva a modern nő sokoldalúságát.

Csernák Orsolya strassz designer hat évvel ezelőtt talált rá erre a műfajra, tudtuk meg Bényi Ildikó műsorvezetőtől, strasszos tanfolyamok és kézműves foglalkozások keretében tapasztalta meg, hogy a csillogó kövekben testet öltött kreativitás hozzájárult a résztvevők önbizalmának növeléséhez és a nőiességük kifejezéséhez kortól és testalkattól függetlenül. Ebből a kreativitásból táplálkozik, és a mindennapokban arra törekszik, hogy megmutassa: a legegyszerűbb ruhadarabok is új életre kelthetők egy a lelkünkhöz közel álló díszítéssel, csupán néhány strasszkő is képes egy ruha jellegét teljesen megváltoztatni és ékszerré varázsolni egy blúzt vagy felsőt. Csernák Orsolya és cége, a Strasszdesign Stúdió a jövő évben a Swarovski cég támogatását élvezve önálló divatmárkát hoz létre. A bemutatón egyszerűbb hétköznapi és alkalmi ruháit is megcsodálhatta a közönség, külön tourt szenteltek a magyaros – főként matyó – mintákkal díszített ruhakölteményeknek.

A hangulatról és pezsgésről nemcsak a bejáratnál kínált Törley gondoskodott, hanem a manökenek felvonulását kiegészítő egyéb műsorszámok: a tízéves Milla fantasztikus akrobatikus zenés gimnasztikai bemutatójától Pintér Kata és FoglArt Jhonny táncművészek produkciójáig.

fotográfus, aki évek óta fényképezi a Polgárok Háza rendezvényeit. Bár eddig nem volt hasonló esemény az intézményben, mégis jól illeszkedik a Polgárok Háza koncepciójába, mely a magyar kultúrát sokoldalúan igyekszik bemutatni, a népművészettől a klasszikus művészeteken át a divatig.

divattervező. A divatbemutató ötletgazdája és kezdeményezője

strassz designer és

címmel új sorozatot indított útjára a budapesti Polgárok Háza, melynek első estjén látványos divatparádé keretében két alkotó mutatkozott be: