Civil Akadémia: Na és?
Közélet

Civil Akadémia: Na és?

| A belépés díjtalan, és regisztrációhoz kötött! Kérjük, regisztráljon a CÖF - CÖKA vagy a Polgárok Háza elérhetőségein!
Jelentkezés
Civil Akadémia: Na és?

Ez a rendezvény az alábbi linkre kattintva megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=RMYGAuNh6vA

Biztosan emlékeznek arra, amikor Horn Gyula azt találta mondani az 1956-ban betöltött pufajkás múltjának felelevenítése kapcsán, hogy na és? Ez a félvállról odaböffentett vállrándítás elindította a baloldali közéletet az erkölcstelenség útján, és úgy tűnik, nincs is onnan visszaút. Azóta csak rosszabb lett a helyzet. Ma már Horn Gyulát egy úriembernek látjuk ezekhez képest. Soroljuk csak a neveiket! Gyurcsány, Csillag, Demszky, Draskovics, Bajnai, Karácsony. És ki ne maradjanak az ifjabbak, akiknek volt kiktől tanulni! Cseh Katalin, Donát Anna, Fekete-Győr, Bedő Dávid, Berg Dániel, Korányi Dávid! Aztán legújabban itt van a diktafonos Magyar Péter is. Joggal kívánjuk, hogy történjen már igazságtétel! Ha a bíróságon nem megy, menjen legalább demokratikus úton! Június 9-e a választások választásának napja! Önkormányzatokról és az EU - reményeink szerinti - új parlamentjéről, felállásáról szavazunk.

Moderátor – Szabó Anett

Vendég – Fricz Tamás politológus, filozófus, közgazdász, a politikatudomány kandidátusa, a Civil Összefogás Fórum szóvivője

Jelentkezés

5 főnél nagyobb létszám esetén, kérjük telefonon jelentkezzen!