Szimpózium a Civil Összefogás Fórum, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány és a Szellemi Honvédők közössége rendezésében.

Aktuális civilitika: Dr. Csizmadia László, a CÖF alapítója, a CÖKA elnöke
Meghívott előadó: Oberfrank Pál Jászai Mari-díjas színművész, színházigazgató
Vendégünk: Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő
Az est háziasszonya: Szabó Anett médiaszakember

Európa gyógyíthatatlan, ezer sebből vérzik. Nincs válasza a migrációra, illetve ha van, az a kontinensre nézve a lehető legrosszabb. Visszafordulhatunk-e még jó eséllyel a zsákutcából? Mert valljuk be, a nagy kérdés valójában az, hogy miként gondol magára Európa? Úgy, mint akinek csak a pénz az Istene, termelje meg azt bárki, akárhonnan is jött. Vagy létezik a mammonon kívül szellemi és lelki tápláléka, templomai, hite, ebből fakadó kultúrája. Hogyan kíván részt venni a nagyhatalmak politikájában? Hol helyezi el magát Amerika, Oroszország és Kína globális hatalmi világában? Osztott-e magának szerepet, mint ahogyan azt évszázadokon át sikerrel tette? Van-e még létjogosultsága európai jobb- és baloldalról elmélkedni? Vagy minden párt, erő és szándék fényt kapott, így nyílttá válhat a „küzdelem”. Megannyi kérdés, amelyeket Nógrádi György biztonságpolitikai szakembernek teszünk fel.

Részvételi szándékát kérjük, jelezze elérhetőségeinken, a rendezvény nem sajtónyilvános! Jelentkezni az alábbi oldalon lehetséges: https://goo.gl/forms/rtnezHLjzKEjM6vA2