Tisztelt adományozóink, kedves közönségünk!

Tisztelt adományozóink, kedves közönségünk!

Tisztelt adományozóink, kedves közönségünk!

Ismét eltelt egy év, melynek vége összegzésre, az új esztendő kezdete tervezgetésre, újabb és újabb célok kitűzésére és megvalósítására sarkall valamennyiünket. Ilyenkor számba vesszük, a tervekből, szándékokból mit sikerült véghezvinni, többek között az Önök segítségével.

Talán a legfontosabb, hogy a maroknyi munkatárs, a néhány tucat lelkes, önkéntes háziasszony segítségével olyan programokat, rendezvényeket tudott megvalósítani a Polgárok Házában, mely találkozott az Önök elvárásaival. Ezt igazolja a rendezvényeken a közönség létszáma, a személyes visszajelzések, a szeretet és az összetartozás érzése, mely szinte tapintható az épület falain belül.

Az immár tizennégy éve változatlan értékrend mellett igyekszünk újdonságokat is felmutatni. Az egyik legszembetűnőbb változás megújult honlapunk, melyen keresztül naprakészen, átláthatóan kaphatnak információkat rendezvényeinkről, partnerintézményeink minket is érintő eseményeiről, fotókat, kisfilmeket nézhetnek a már lezajlott eseményekről. Régi-új rendezvényünk, a Civil Akadémia ősz óta várja ismét hallgatóit; töretlen népszerűségnek örvend a kárpát-medencei magyar kulturális értékeket felvonultató sorozatunk, melynek idén kiemelt programja az erdélyi Mezőség négy településének bemutatkozása volt, amit remek hangulatú táncházakkal tettünk felejthetetlenné.

Pályatársak, tisztelők, barátok részvételével megemlékeztünk Jókai Annáról. 2018-ban központi témánk volt a kereszténység védelme Európában, melyet egy konferencia keretében vitattunk meg a nők és családok szemszögéből, valamint négy részből álló előadás-sorozatban a téma szakértői fejtették ki véleményüket az Európát fenyegető migrációs kihívások témakörében. Őszi jótékonysági vásárunk rekordbevételét és az összegyűlt tárgyi adományokat a legkiszolgáltatottabb magyar közösség, Kárpátalja nehézsorsú magyar családjainak juttattuk el.

Mindezeket az Önök nagylelkűsége tette lehetővé, melyet ezúton is hálás szívvel köszönünk. Reményeink szerint jövőre is lehetőségünk lesz érdekes és értékes programok létrehozására.

Támogatásukban bízva boldog új esztendőt kívánnak a Polgárok Háza munkatársai!

Kérjük, 2019-ben is támogassa munkánkat!

Bankszámlaszámunk: 10300002-20210799-00003285

Kérjük, adója 1%-ával is támogassa a Polgárok Házát fenntartó Szövetség a Nemzetért Alapítványt!
Adószámunk: 18177428-2-42