Egy a haza - Békemenet 2012 c. kötet most kedvezményes áron kapható!

Egy a haza - Békemenet 2012 c. kötet most kedvezményes áron kapható!

Egy a haza - Békemenet 2012 c. kötet most kedvezményes áron kapható!

Januárban, az első Békemenet alkalmával félmillió ember vonult utcára, kifejezve az Orbán-kormány politikája iránti szimpátiát, és ezzel komoly politikai ütőkártyát adott a kabinet kezébe nemzetközi porondon.

A Méry Ratio kiadó gyönyörű kivitelű kiadványa ezt az eseményt örökíti meg. A kötetben gazdag képanyag mellett interjú olvasható Orbán Viktor miniszterelnökkel, valamint sajtószemle, Bayer Zsolt és Bencsik András írásai kaptak helyet.

A Polgárok Házában most különleges kedvezménnyel,
1000 Ft-ért megvásárolható! (Bolti ára: 4400 Ft)

Kárpát-medencei Magyar Népművészet c. kötetünk is kedvezménnyel kapható: 1900 Ft-ért (2500 Ft helyett).

 

Ha együtt vásárolja meg a két kötetet, további kedvezményt biztosítunk: az Egy a Haza és a Kárpát-medencei Magyar Népművészet c. könyvek ára együttesen 2500Ft.

 

 

Az Egy a haza c. kötetet bemutató sajtótájékoztatón arról beszélt Bayer Zsolt, hogy az „Egy a haza - Békemenet 2012” című könyv állhatott volna akár egyetlen lapból is: az első oldalon olvasható a Harc a Nagyúrral című Ady Endre versből - hiszen a vers ma legalább annyira aktuális, mint 1905-ben volt - a disznófejű Nagyúr minket is megöl, ha hagyjuk. Mint mondta, erről szól a könyv, és erről szólnak a békemenetek is.

Bayer Zsolt úgy vélte, januárban a kormányt a félmillió utcára vonuló ember mentette meg. Közölte, Orbán Viktor azt mondta neki a békemenet után, megbuktatták volna Brüsszelből, ha nincs békemenet. Közölte, kordokumentumnak egy sajtószemle is található a kötetben, azért, hogy később pontosan lássák, mit művelt Magyarországgal és a magyar kormánnyal a hazai és a nemzetközi média.